Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Over Betuwe

Persberichten Politie Over Betuwe

Dinsdag, 27 juni 2000

Autodiefstal in Huissen en Bemmel

Een bedrijf uit Duiven deed aangifte van diefstal van een Mercedes Vito 108D, kleur wit. De diefstal werd gepleegd in de nacht zondag op maandag op de Hofmeesterij te Huissen.
Dinsdagnacht werd op de Cuperstraat te Bemmel een groene Volkswagen Vento TDI ontvreemd. Benaddelde is een 41 jarige inwoner van Bemmel.
Doorrijden na aanrijding in Huissen

Op de kruising van de Hoeve en de Bergendensestraat te Huissen vond op maandagmorgen omstreek 07.35 uur een ongeval plaats tussen een personenauto en een 14 jarige fietser uit Arnhem. De autobestuurder raakte door nog onbekende oorzaak aan de rechterzijde in de berm, botste tegen een boom en schoot de rijbaan over naar de andere berm. Toen de bestuurder weer terugkwam op de rijbaan schepte hij de fietser. De autobestuurder reed na het ongeval door. De fietser liep, wonder boven wonder, geen letsel op. Wel was zijn fiets beschadigd. De politie heeft meerdere getuigen gehoord en stelt een onderzoek in naar de dader.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie