Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijkinformatiemarkt stadsdeel Midden Leiden

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Alles weten over de wijk in stadsdeel Midden?

MILIEU EN BEHEER - Wie alles wil weten over de wijk in stadsdeel Midden kan op dinsdag 27 juni de wijkinformatiemarkt in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht 72 bezoeken. Wijkbeheer, politie en de Leidse Welzijnsorganisatie (LWO) lichten vanaf 20.00 uur het Wijkplan 2000 toe.

Deze organisaties, waarvan de medewerkers dagelijks in en voor de wijk in touw zijn, zetten in het Wijkplan 2000 de plannen voor het stadsdeel uiteen. Zo is Wijkbeheer van de gemeente verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte, zoals groen en speelvoorzieningen. Het Wijkplan 2000 is die avond verkrijgbaar. Daarnaast zijn ook andere organisaties en gemeentelijke afdelingen aanwezig op de markt, zoals medewerkers van het Meldpunt ernstige overlast, Parkeercontrole, Reinigingscontrole, Criminaliteit en veiligheid en ambtenaren belast met terrassenbeleid. Verder geven bewonersorganisaties acte de présence. U kunt er terecht met allerlei vragen over bijvoorbeeld afval, parkeren en afsluitingen. De gemeente nodigt iedereen uit ideeën aan te dragen voor verbeteringen in de wijk. Meer informatie: R. Verdel, chef Wijkbeheer (071-5167647 of 06-54374769).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie