Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NCRV garandeert privacy van internetgebruikers

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NCRV garandeert privacy van internetgebruikers

De NCRV garandeert volledige privacy bij het aanbieden van gratis internet aan haar leden. Bij inschrijving voor NCRVNET.nl wordt slechts een minimale hoeveelheid gegevens gevraagd zoals naam, adres en woonplaats. Dus geen extra vragen naar inkomen en hobby's, die interessant zouden kunnen zijn voor marketingdoeleinden. Ook het surfgedrag van leden die via NCRVNET.nl het internet gebruiken, is niet beschikbaar voor derden.

Dit als reactie op de uitkomst van het recente onderzoek van de Registratiekamer naar de verwerking van privé-gegevens van internetgebruikers door providers. Daaruit blijkt dat internetaanbieders op grote schaal de privacywetgeving schenden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie