Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van dinsdagmorgen 27 juni 2000
10:58 dinsdag 27 juni 2000

Bert Visser
0592 - 331144

0651 - 611629

COEVORDEN

Een 73 jarige automobiliste uit Ter Apelkanaal is maandagmiddag na een verkeersongeval op de N34 bij Coevorden met een hersenschudding en een gebroken rib overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De vrouw kwam vanuit de richting Hardenberg en reed in een bocht naar rechts, rechtdoor de berm in.
Via een verkeersbord en een paar bomen kwam ze tot stilstand. Haar auto werd geheel vernield.

MEPPEL

Bij een verkeersongeval in het centrum van Meppel zijn maandagnacht even na drie uur twee mannen naar het ziekenhuis gebracht. De 26 jarige bestuurder uit Rotterdam was niet aanspreekbaar en is in kritieke toestand naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle gebracht. Een19 jarige passagier, uit Utrecht is naar het Meppeler ziekenhuis gebracht.
De politie vermoedt, dat de bestuurder op de kruising Grote Oever / Kleine Akkerstraat de macht over het stuur is verloren. Hij vloog uit de bocht en is tegen een fietsenstalling tot stilstand gekomen. Van de bestuurder is een bloedproef genomen.

NORG

Het is de politie tot nu toe nog niet gelukt om contact te krijgen met de eigenaar van de kudde schapen die zondagnacht werd aangetroffen op de Donderseweg in Norg. Aan de hand van de oormerken beschikt de politie wel over de naam en het adres van de vermoedelijke eigenaar. Pogingen om hem te bereiken worden onverminderd voortgezet.
ASSEN

Een garagehouder uit de Winkler Prinsstraat in Assen heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn caravan. De caravan stond geparkeerd voor zijn bedrijf en is maandagavond tussen acht en negen uur gestolen. Het gaat om een Hobby, model 425.
ASSEN / EMMEN

De politie van Assen en Emmen heeft maandag vijf mensen aangehouden die worden verdacht van winkeldiefstal.
In Assen ging het om een 41 jarige inwoner van Assen. Hij werd bij een bouwmarkt aan de Stelmakersstraat betrapt op de diefstal van 6 schroevendraaiers. Bij een supermarkt aan het Neptunusplein in Assen is maandagmiddag om twee uur een 40 jarige vrouw aangehouden nadat ze een fles limonade en een pak vla had meegenomen zonder betalen. Twee uur later is betrapte het personeel van dezelfde supermarkt een 30 jarige vrouw uit Crailo op de diefstal van twee sets kleurenshampoo. In Emmen zijn bij een supermarkt aan de Weerdingerstraat kort na elkaar twee winkeldieven aangehouden.
Een 38 jarige man uit Emmen stal twee blikjes bier en een droge worst en een 33 jarige Emmenaar werd betrapt op de diefstal van een pakje sigaretten. Alle verdachten kregen een dagvaarding. De 33 jarige Emmenaar zit nog vast; tegen hem lopen nog meer zaken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie