Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Boxtel

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 27-06-2000 Persbericht district Aa & Dommel

AUTO GESTOLEN (Vught) In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf de Michiel de Ruyterweg in Vught een zwarte Opel Kadett gestolen. Het kenteken van de auto is SX-91-VR. Een soortgelijke auto is in dezelfde nacht gezien bij een inbraak in en benzinestation in Drunen. De auto is in de richting Waalwijk ontkomen.

INBRAAK AUTO (Esch) h In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan Hulsberg in Esch. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradiocd-speler werd gestolen. h Ook vanuit een aan de Hofstad in Esch geparkeerd staande auto werd in de nacht van maandag op dinsdag de autoradiocd-speler gestolen. Van dezer auto werd ook een portier opengebroken. Vanuit een auto die geparkeerd stond aan de Groenweg in Esch is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Een portier werd opengebroken. De autoradiocd-speler en wat parkeergeld werd uit de auto gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie