Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Introductie website financiële planning

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
LOGO DE WILDBAAN GROEP
MARKETINGCIRCUIT FINANCIEEL ADVIES

Persbericht
Betreft: Introductie website financiële planning (www.startpuntfp.nl) Datum: 27 juni 2000

Vanaf vandaag is internet uitgebreid met het Startpunt Financial Planning (www.startpuntfp.nl). Deze website is hèt vertrekpunt op internet voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar objectieve informatie op het gebied van financial planning.

De website bevat een rijke schakering van interessante artikelen en links op internet over ondermeer belastingen, notariële kwesties, sociale zekerheid & arbeidsrecht, sparen en beleggen, pensioen- en levensverzekeringen en hypotheken. Aan de hand van belangrijke onderwerpen of gebeurtenissen uit het leven van een particulier of ondernemer ("life-events") is hèt antwoord op vragen uit de praktijk snel en gemakkelijk te vinden. Objectiviteit is gewaarborgd door geen informatie van commerciële productaanbieders (waaronder banken en verzekeraars) op te nemen.

Startpunt Financial Planning is een initiatief van De Wildbaan Marketing BV, een onderdeel van een onafhankelijke netwerkorganisatie van (financieel) specialisten voor financial planners in Nederland. Op juridisch en fiscaal gebied vindt u een soortgelijk initiatief via www.juridisch.nl en www.fiscaal.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Jan Lenferink of Ivo Valkenburg bij:

De Wildbaan Groep
Spankerenseweg 16, Leuvenheim
Postbus 21, 6970 AA BRUMMEN
Telefoon (0575) 56 00 56
e-mail : (info@wildbaan.nl)
website: www.wildbaan.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie