Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie conceptvisie binnenstad Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente ApeldoornPresentatie conceptvisie binnenstad
Apeldoorners zijn welkom om te reageren op de toekomstplannen voor de binnenstad. Op 27 juni van 19.30 uur tot 22.30 uur in het Stadhuis wordt de (concept) binnenstadsvisie gepresenteerd. De reacties worden gebruikt om de visie verder aan te scherpen. Na de zomer besluit het college van b. en w. over de definitieve visie.
Apeldoorners willen een levendige binnenstad. Dit is duidelijk geworden na een interactief proces waarbij inwoners, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en bestuurders hebben aangegeven wat de binnenstad mist. Er zijn suggesties gedaan om de binnenstad te verlevendigen en meer allure te geven. De gemeente heeft nu alle wensen en ideeën uitgewerkt in een conceptvisie.

Programma 27 juni
Plaats: bedrijfsrestaurant in het souterrain van het Stadhuis.
19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Welkom door wethouder M. A. J. van der Tas 20.05 uur: Inleiding op de Binnenstadsvisie door projectleider Tj. Hupkes
20.10 uur: Presentatie (concept) Binnenstadsvisie door stedenbouwkundige J. Baeten
20.45 uur: Pauze
21.00 uur: Discussie over de (concept) Binnenstadsvisie onder leiding van H. Waagmeester
22.00 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje 22.30 uur: Sluiting

Internet
Vanaf 23 juni kunnen inwoners van Apeldoorn ook digitaal reageren op de toekomstplannen voor de binnenstad: www.apeldoorn.nl/bouwen. Op deze site is ook de conceptvisie en een samenvatting van de visie te lezen.© 2000, Gemeente Apeldoorn

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie