Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Beldag voor herintreedsters

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Beldag voor herintreedsters
FNV Voorlichting - (publieksinfo@fnv.nl)

Op dinsdag 27 juni van 9.00 tot 21.00 uur organiseert de FNV een beldag voor herintreedsters. De beldag is bedoeld voor vrouwen die na een onderbreking nu weer een baan zoeken of intussen weer werk hebben gevonden.

Herintreedsters kunnen dinsdag 27 juni tussen 9.00 en 21.00 uur bellen met het speciale telefoonnummer 0900 - 3.300.300.

Ze kunnen ook nog tot 4 juli de herintreedsters-enquête invullen op deze site (zie homepage).

Wie niet op de dag zelf kan bellen, kan ook later nog de vragenlijst opvragen en terugsturen.

Ondanks de grote krapte op de arbeidsmarkt blijft het voor vrouwen die er een tijdje uit zijn geweest, moeilijk om weer een baan te vinden. De FNV wil graag weten hoe dit komt.

De FNV is benieuwd wat ze als het grootste struikelblok ervaren.

Komen werkgevers voldoende aan hun wensen tegemoet? Kunnen ze gemakkelijk parttime werken? En hoe staat het met de loopbaankansen? Met kinderopvang?

Met de uitkomsten van de telefonische enquête stapt de grootste vakcentrale naar politiek en werkgevers. Die krijgen tips om banen aantrekkelijker te maken voor vrouwen die de arbeidsmarkt een tijdje hebben verlaten.

26 juni 2000

Meer nieuws? Ga naar www.fnv.nl/nieuws.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie