Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Etten-Leur stimuleert aanschaf fietsen personeel

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Gemeente Etten-Leur stimuleert aanschaf fietsen onder eigen personeel

In de afgelopen jaren heeft de gemeente Etten-Leur al deelgenomen aan diverse fietsprojecten. Met deze projecten worden de ambtenaren gestimuleerd om met de fiets naar het werk te komen. Het gemeentepersoneel nam steeds met veel enthousiasme deel aan deze fietsprojecten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het vermindert bovendien de file- en parkeerproblemen. En last but not least...fietsen is gezond!
Ditmaal biedt het Etten-Leurse gemeentebestuur de ambtenaren de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met belastingvoordeel. De gemeente Etten-Leur maakt daarbij gebruik van een landelijke fiscale regeling van het ministerie van Financiën. De aanschaf van een nieuwe, goede fiets wordt natuurlijk vergemakkelijkt met deze regeling, die overigens geldt voor alle bedrijven en hun personeelsleden.
De ambtenaren die tot en met 15 kilometer van het werk wonen, kunnen meedoen aan dit project. Maar ook de fietsers die dagelijks grotere afstanden afleggen - en aan kunnen tonen dat de fiets voor woon-werkverkeer wordt gebruikt - mogen inschrijven. In alle gevallen moet er aannemelijk gemaakt kunnen worden dat meer dan de helft van het aantal ritten woon-werkverkeer per fiets wordt afgelegd. Overigens mag de tweewieler ook gebruikt worden voor het transport naar trein- of busstation of carpoolplaats.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie