Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pellikaanhal gemeente Tilburg verkocht

Datum nieuwsfeit: 27-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg


27-6-2000

Pellikaanhal verkocht

hoogste bod f 3,8 miljoen door aannemersbedrijf Hop uit Oss

Het college heeft vandaag de voormalige ijshal Pellikaanhal gegund aan de hoogste bieder, aannemerbedrijf Hop uit Oss. Dit bedrijf heeft f 3,8 miljoen geboden voor de Pellikaanhal. In totaal zijn er 26 biedingen binnengekomen naar aanleiding van de openbare verkoop.

Op de locatie van de hal komt woningbouw, maximaal 38 eengezinswoningen, waaronder drie woningen van stichting Amarant voor bijzondere woonvormen. Alle eengezinswoningen zitten in het middeldure koopsegment. De keuze voor de architect geschiedt in overleg met aannemersbedrijf Hop en de gemeente. Voordat deze woningen gebouwd kunnen worden dient de locatie gesaneerd te worden. De kosten van de sanering van het terrein worden betaald door gemeente en de kosten van de sanering van de grond onder de voormalige ijshal en de sloop van de hal zijn voor rekening van de koper.

Naar verwachting kan met de bouw van woningen begonnen worden in het voorjaar 2001. In het najaar worden omwonenden geïnformeerd over de plannen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie