Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Psychomedisch centrum Parnassia en MCH Westeinde onder 1 dak

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Psycho-medisch centrum Parnassia

Den Haag, 20 juni 2000

Parnassia, psycho-medisch centrum en het MCH Westeinde onder één dak

Op 28 juni 2000 verhuist de zorg aan een aantal groepen cliënten van Parnassia van de oude locaties aan de Tasmanstraat en de Prinsegracht naar de locatie Westeinde. De verhuizing van deze voorzieningen past in een verhuiscyclus die door Parnassia voor dit en het komende jaar is gepland. Achtergrond van de verhuizingen vormt de wens van Parnassia om verschillende zorgprogramma's samen te brengen - één van de doelstellingen van Parnassia - en om door middel van goede huisvesting een acceptabele kwaliteit van de zorg te waarborgen.

Parnassia is buitengewoon tevreden over de gesprekken met het Medisch Centrum Haaglanden over de inhuizing van de voorzieningen per 28 juni. De huisvesting is zeer geschikt, bekend en goed bereikbaar voor cliënten. Bovendien biedt de locatie alle kans tot verdere intensivering van de reeds bestaande samenwerking tussen Parnassia, psycho-medisch centrum en de algemene gezondheidszorg van het Medisch Centrum Haaglanden.

De voorzieningen van Parnassia zijn gelegen op het adres: Westeinde 150. De cliënten van de zorgprogramma's die zullen verhuizen zijn inmiddels door Parnassia van de verhuizing op de hoogte gesteld.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie