Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'De historie van de historie' op zolder NMC Zeist

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Uitgebreide oudheidkundige collectie te bezichtigen

"De historie van de historie" op de zolder van NMC Zeist

Op de zolder van NMC Zeist (Regionaal Centrum voor Natuur- en Milieucommunicatie) is de "Collectie Fokkens op Hundinga (FoH)" ondergebracht onder het motto "de historie van de historie". Eigenaar Fokkens geeft op boeiende wijze een toelichting op een collectie boeken en voorwerpen over de ontwikkeling van de aarde (o.a. gesteenten/ mineralen), de ontwikkeling van planten en dieren (o.a. fossielen) en de ontwikkeling van de mensheid (o.a. fossielen, stenen-, bronzen-, en ijzeren gereedschappen). Verder zijn er diverse vondsten uit Zeist en omgeving aanwezig.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een kijkje komen nemen? U bent iedere eerste dinsdag van de maand welkom van 14.00 - 16.30 uur (behalve in de schoolvakanties) of op afspraak, tel. 033 2580449 of 06 20258005. De zolder van NMC Zeist vindt u op Nic. Beetslaan 2 te Zeist.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie