Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Uden

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 28-06-2000
Persbericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL PORTEMONNEE, FOTOS KWIJT Een 61 jarige vrouw uit Uden is woensdagmorgen het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Tijdens het winkelen in een supermarkt aan de Losplaats in Uden zag een onbekende kans haar portemonnee uit haar tas weg te halen. Behalve een klein geldbedrag en persoonlijke papieren mist de vrouw nu twee fotos van haar overleden echtgenoot en vader. Het slachtoffer hoopt dat de dader in ieder geval de fotos terug wil bezorgen via de brievenbus van het politiebureau in Uden. Ook de politie hoopt dat aan dit verzoek gevolg wordt gegeven.

AANHOUDING NA WINKELDIEFSTAL De politie heeft dinsdagmiddag 3 meisjes van 16 jaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal in een kledingzaak aan de Sacramentsweg in Uden. De dames verlieten na het passen van een aantal kledingstukken de winkel en werden vervolgens aangesproken door winkelpersoneel nadat in de paskamers prijskaartjes waren gevonden. In hun tassen vond, behalve kleding uit de zaak, ook make-upartikelen die in andere winkels gestolen bleken te zijn. Alle spullen zijn inbeslaggenomen en inmiddels terugbezorgd bij de betreffende winkeliers. De dames worden aangemeld bij HALT.

INBRAAK IN WONING In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in twee woningen in Erp. Uit een woning aan het Muldersveld verdween geld en een fiets. Een woning aan het Prinseveld is eveneens doorzocht maar de bewoners missen niets. In beide woningen kwam men binnen via de zg. gaatjesboormethode.

DIEFSTAL AUTO Dinsdagmiddag is tussen 14.00 en 14.20 uur in Veghel een auto gestolen. De auto, een groene Opel Vectra, kenteken HB-HT-73, stond geparkeerd aan de Stationsstraat. Vanaf de van Coothstraat in Veghel verdween dinsdagmiddag een witte Volkswagen Transporter, kenteken VT-14-PF.

In Uden is dinsdagmiddag eveneens een auto gestolen. Deze auto is later op de dag langs de N265 in Veghel teruggevonden zonder benzine.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie