Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Saab Cabrio Challenge: succesvolle derde editie

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Saab Cabrio Challenge; succesvolle derde editie 28-6-00. De derde editie van de Saab Cabrio Challenge is opnieuw zeer succesvol verlopen. Medio juni reden zon zeventig cabrios gedurende negen dagen door de Franse en Zwitserse Alpen. Dagelijks werden regelmatigheidsproeven afgelegd, waarvan de resultaten meetelden voor het eindklassement. Presteren is dus belangrijk, maar toch gold het motto: meedoen telt meer dan winnen. Juist de onderlinge sfeer bleek voor enkele tientallen eigenaren van een Saab Cabrio aanleiding om ook voor de derde keer aan deze unieke Challenge deel te nemen. Met elkaar genieten van de uitstekende rijkwaliteiten van de Saab Cabrio en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie