Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veronica promotieteam valt voor Mitsubishi Pajero Pinin

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Veronica promotieteam valt voor Mitsubishi Pajero Pinin

Mitsubishi 4WD brengt Veronica Promotieteam buiten gebaande paden

(28 juni 2000)

Het Veronica Promotieteam reist deze zomer door het land in zes Mitsubishi's Pajero Pinin. De veelzijdige lifestyle-auto van Mitsubishi sluit perfect aan bij het imago van de populaire Omroep. Hiermee trekt het promoteam het land in om Veronica te promoten op festivals, feesten en evenementen.

"De Pinin is ideaal voor het promotieteam", vertelt Chiel de Leeuw, Events & Promotions Manager van Veronica. "De auto is representatief vlot en veelzijdig. Bovendien is het een nieuw model met een jonge uitstraling. Op de druk bezochte evenementen die het promotieteam bezoekt, zoals de Marlboro Masters op Circuit Park Zandvoort, Megafestatie in Utrecht en de Sneekweek hebben de dame~ met bijvoorbeeld parkeren veel gemak van het compacte formaat en de hoge zit. En ze kunnen dozen vol leuke weggevers meenemen."

De Pajero Pinin
Als het nodig is kunnen de dames van het Promotieteam zich ook buiten de gebaande paden begeven. Immers, de Mitsubishi Pajero Pinin is een veelzijdige lifestyle-auto. De Pajero Pinin combineert de off-roadeigenschappen van een 4WD met het comfortabele weggedrag van een stadsauto. De hoge zit en de geringe buitenmaten maken de auto uitermate geschikt voor druk stadsverkeer. Voor de aandrijving zorgt Mitsubishi's revolutionaire, direct ingespoten GDI-benzinemotor met een inhoud van 1,8 liter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie