Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitslag prijsvraag opening publiekshal stadhuis in Sittard

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard

Uitslag prijsvraag opening publiekshal stadhuis

Uitslag prijsvraag opening publiekshal stadhuis De officiële opening van de publiekshal in maart was een groot succes. Honderden inwoners hebben zich wegwijs laten maken in de verbouwde publiekshal. Een prijsvragenroute voerde de bezoekers langs alle publieksbalies. Op deze wijze konden zij kennis maken met het totale dienstenpakket dat aangeboden wordt in de publiekshal. Een groot aantal bezoekers heeft deelgenomen aan de prijsvragenroute en het formulier ingeleverd. Geen van de deelnemers heeft het formulier foutloos ingevuld. Het gemeentebestuur heeft de prijzen verloot onder de prijswinnaars.
De hoofdprijs is een rondvlucht boven Sittard voor 2 personen met vliegtuig vanuit Airport Maastricht-Aachen. De eerste prijs is een VIP-behandeling en gratis entreekaarten voor 2 personen bij een thuiswedstrijd van Fortuna. De tweede prijs is een Theaterbon van de Stadsschouwburg en de derde prijs het Sittardspel.
Het Infohuis
De gemeente wil u tijdig en zorgvuldig informeren over de gemeentelijke plannen en ontwikkelingen. Het Infohuis is een nieuwe service en ingericht om u inzicht te verschaffen in het gemeentelijk beleid en om u hierover vroegtijdig te laten meedenken. Aan de leestafel kunt alle openbare nota's en rapporten inzien, evenals ons uitgebreid foldermateriaal.
Regelmatig zullen in het Infohuis tentoonstellingen en exposities te zien zijn.
In het bezoekersboek op de leestafel kunt u uw mening kwijt over de dienstverlening, de publiekshal. Ook kunt u hier de regionale kranten, de Maas en Mijn en de knipselkrant inzien.
De publieksvoorlichters van de Stadsbalie kunnen de beschikbaar gestelde plannen en besluiten verder toelichten. Zij zijn ook behulpzaam bij uitleg over de internetzuil, die gratis toegankelijk is.© Gemeente Sittard

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie