Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BBC-World: Onderhoudende dramaseries voor voetbalhaters

Datum nieuwsfeit: 28-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
mei 2000

Persbericht

'Magic Moments' op BBC Prime in juni

Bent u geen voetbalfan en wilt u ontsnappen aan de televisiehype rond Euro 2000? Dan bent u ook deze maand bij BBC Prime aan het goede adres. Hier zijn niet alleen sterke hedendaagse en klassieke filmdrama's te zien, ook zijn er 'Magic Moments' te beleven met verschillende grote muzikale talenten uit de twintigste eeuw.

Onderhoudende dramaseries
Speciaal voor alle 'voetbalhaters' is er deze maand dagelijks volop drama vanaf 21.00 uur. Bovendien toont BBC Prime op de avonden van de finales van het EK-voetbal afleveringen van de speciale driedelige bewerking van Henry Fielding's Tom Jones (woensdag 28 juni en donderdag
29 juni om 20.30 uur en zondag 2 juli om 19.30 uur). Dagelijks om 21.00 uur zijn er afleveringen van Casualty (zondag), This Life (maandag), Plotlands (dinsdag), Our Mutual Friend (woensdag), Casualty (donderdag) en Between The Lines (vrijdag). Plotlands is een nieuwe zesdelige dramaserie, die zich afspeelt rond 1920. Verleid door de idylle van het Engelse platteland ontvlucht een cockneyweduwe met haar twee dochters de stedelijke achterbuurten van Londen. Ze verruilen deze omgeving voor een stukje grond op het platteland. Het blijkt niet het luilekkerland te zijn waarvan ze hadden gedroomd.
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie