Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Berkel en Rodenrijs: regels verkoop van vuurwerk

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Regels voor verkoop van vuurwerk

Burgemeester en wethouders hebben beleidsregels vastgesteld op grond van artikel 2.7.2 van de Algemene Plaatselijke Verordening ten aanzien van het maximum aantal verkooppunten voor vuurwerk en de verspreiding daarvan. De regels zijn ook bedoeld om de overlast voor de omgeving te beperken of te voorkomen.

Het beleid houdt het volgende in:

- uitgangspunt is dat het aantal verkooppunten voor vuurwerk wordt gesteld op één verkooppunt per 10.000 inwoners;
- gezien het huidige inwoneraantal en het gevoerde vergunningenbeleid tot dusver worden twee verkooppunten (aan de Zuidersingel 56 en Wilhelminastraat 3A) in beginsel gehandhaafd;

- een ander (nieuw) verkooppunt mag niet binnen een straal van één kilometer van de reeds gevestigde verkooppunten worden gevestigd.
De beleidsregels treden in werking op 29 juni 2000 en liggen vanaf die datum gedurende twee weken ter inzage op het gemeentehuis. Binnen deze termijn kan iedereen schriftelijk bedenkingen indienen bij het college van Burgemeester en wethouders. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de Afdeling Vergunningen & Toezicht van de gemeente, telefoon (010) 514 07 07.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie