Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Azlan Network Services start Business Consultancy Unit

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Azlan Network Services start Business Consultancy Unit

Zoetermeer, 29 juni 2000 - Azlan Network Services, de werkmaatschappij van Azlan Nederland die zich richt op netwerkdiensten, heeft recent een nieuwe Business Consultancy unit opgericht.

De unit gaat zich met name richten op ICT-oplossingen zoals Security, Voice/Data, Enterprisemanagement, E-commerce en Groupwise/workflow management. De Business Consultants zijn allen technisch geschoold en beschikken over ruime praktijkervaring als het gaat om complexe ICT-oplossingen. Vanuit deze achtergrond adviseren zij de klanten op het gebied van ontwerp, implementatie, het beheer en het gebruik van deze netwerkoplossingen. De Consultants zijn speciaal getraind in het koppelen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie