Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

van donderdagmorgen 29 juni 2000
10:22 donderdag 29 juni 2000

Bert Visser
0592 - 331144

0651 - 611629

ASSEN

De politie van Assen heeft woensdagavond voor een technisch onderzoek en met diens toestemming de auto meegenomen van een 38 jarige man uit Assen. De politie wil aan de hand van lak- en krassporen vaststellen of de auto eerder die avond betrokken was bij een aanrijding met een fietster. Een 22 jarige vrouw uit Assen fietste over de Klenckestraat in Assen en werd in een bocht aangereden door een auto die te ruim door de bocht kwam. De vrouw kwam ten val en moest constateren dat de auto wegreed, haar achterlatend met een zere knie en een beschadigde fiets. Wel had ze de tegenwoordigheid van geest om het kenteken te noteren. Uit het onderzoek kwam vast te staan dat de auto werd bestuurd door een 30 jarige vrouw uit Assen. Ze was niet in het bezit van een rijbewijs en de auto was niet verzekerd. Zowel de eigenaar als de bestuurster krijgen een proces verbaal.

EMMEN

Een 39 jarige fietser uit Emmen is woensdagmiddag met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in zijn woonplaats. De man kwam op de Minister Kanweg frontaal in botsing met een tegemoetkomende auto , bestuurd door een 29 jarige vrouw uit Meppen. De Emmenaar belande via de motorkap van de auto op het wegdek

MEPPEL

De 26 jarige Rotterdammer die in de nacht van maandag op dinsdag ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Grote Oever in Meppel is tengevolge van het hersenletsel dat hij opliep overleden.
ZUIDWOLDE

Bij een controle op de A28 onder Zuidwolde heeft de politie woensdagmiddag een Spaanse chauffeur van een vrachtwagencombinatie van een bedrijf uit Oss erop betrapt dat hij voor dat bedrijf reed zonder in het bezit te zijn van een werkvergunning voor Nederland. Het enige dat hij kon tonen was een verlopen werkvergunning voor Spanje. De chauffeur is door zn werkgever uit Hoogeveen opgehaald en het transport is overgenomen door een legale werknemer. Uit de administratie van de vreemdelingendienst in Hoogeveen blijkt dat alleen al in het afgelopen jaar dezelfde firma al drie keer is betrapt op het in dienst hebben van buitenlandse werknemers zonder tewerkstellingsvergunning. De politie heeft de arbeidsinpectie op de hoogte gebracht.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie