Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Groningen: B & W besluiten

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen: B & W besluiten


Graafverordening
Het graven door burgers en bedrijven in gemeentegrond is een ingewikkelde aangelegenheid en wordt steeds complexer. Door de liberalisering van de telecommunicatiemarkt heeft de gemeente in januari van dit jaar al een speciale telecommunicatie-verordening vastgesteld, waarin de graafwerkzaam-heden ten behoeve van telecommunicatievoorzieningen is geregeld. Naast de liberalisering van de telecommunicatiemarkt, wordt de energiemarkt in de nabije toekomst ook geliberaliseerd. Voor deze markt is de graafverordening vastgesteld. Zo houdt de gemeente het overzicht op het gebruik van gemeente-grond door de nutsbedrijven; wordt het herstraatwerk geregeld en het innen van financiële vergoedingen (leges) bepaald. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie