Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie onderzoek vuurwerkramp presenteert onderzoekplan

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MINISTERIE BZK

www.minbzk.nl

Uitnodiging aan de redacties

Commissie onderzoek vuurwerkramp presenteert onderzoekplan

Op donderdag 29 juni a.s. publiceert de Commissie onderzoek vuurwerkramp haar onderzoekplan. Graag nodig ik u namens de commissie uit voor de presentatie daarvan door commissievoorzitter mr. dr. M. Oosting. De presentatie vindt plaats om 12.30 uur in de Enschedese vestiging van de commissie, Stationsplein 11 in Enschede. Deze vestiging wordt daarmee ook in gebruik genomen.

De commissie heeft al een kantoor betrokken in Den Haag aan het Lange Voorhout. De contacten met betrokkenen, die de commissie belangrijk vindt voor haar onderzoekwerkzaamheden, waren de aanleiding om een tweede onderkomen te zoeken in Enschede. Dat is gevonden aan het Stationsplein 11. Daar kunnen vanaf 30 juni van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur bezoekers terecht die informatie willen geven die nuttig kan zijn voor het onderzoek of vragen hebben aan de commissie. Eén dag per week, op donderdag, zal de vestiging ook open zijn van 15.00 uur tot 20.00 uur.

Het onderzoekplan geeft aan wat precies het object van onderzoek is, welke doelen het onderzoek dient en op welke kernvragen de commissie een antwoord wil krijgen. Ook staat in het onderzoekplan hoe de commissie het onderzoek wil gaan aanpakken en welke relatie er is met de onderzoeken van de acht rijksinspecties en met het strafrechtelijk onderzoek .

Marieke Bolle
woordvoerder van de Commissie onderzoek vuurwerkramp
Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie