Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Klachteninstituut Verzekeringen: campagne tussenpersonen

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Klachteninstituut Verzekeringen start campagne richting tussenpersonen

De Stichting Klachteninstituut Verzekeringen gaat ongeorganiseerde assurantietussenpersonen actief benaderen om zich aan te sluiten bij het instituut. Naast een landelijke advertentiecampagne in vakbladen zal het Klachteninstituut 7.500 tussenpersonen via een mailing rechtstreeks benaderen.

Tussenpersonen die zich aansluiten, geven de consument de mogelijkheid om via een buitengerechtelijke procedure een klacht kosteloos en onafhankelijk te laten behandelen. Nu het Klachteninstituut Verzekeringen een steeds grotere naamsbekendheid krijgt, zullen consumenten steeds vaker van tussenpersonen verwachten dat zij bij het Klachteninstituut zijn aangesloten. Voor tussenpersonen die zich vóór 1 augustus 2000 aansluiten, geldt een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie