Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 29-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

29 juni 2000

Bromfietser valt bij controle door de mand
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam zagen woensdagmiddag omstreeks drie uur een bromfietser met hoge snelheid over de Westfrankelandsestraat rijden. Op de Tollensstraat werd de bromfietser gecontroleerd. De man gaf in eerste instantie een valse naam op, na onderzoek bleek het te gaan om een 18-jarige Schiedammer. De man bleek bovendien niet in het bezit van een bromfietscertificaat en zijn bromfiets was opgevoerd. Het vervoermiddel werd voor nader technisch onderzoek aan het bureau geplaatst. De man kreeg alvast een proces-verbaal voor het rijden zonder bromfietscertificaat en het opgeven van een valse naam.

Woninginbraak
SCHIEDAM -- Woensdag werd tussen 11.00 uur en 14.45 uur ingebroken in een woning in de Dieselstraat. Het huis werd doorzocht en er werd een onbekend geldbedrag weggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Eenzijdige aanrijding met gewonde
SCHIEDAM -- Donderdagochtend vroeg, omstreeks half vijf, raakte een 27-jarige Vlaardinger gewond toen hij op de Churchillweg met zijn auto tegen een lantaarnpaal reed. De man reed in de richting van de Laan van Bol\'es toen hij onder het viaduct van rijksweg A20, vermoedelijk door slaap overmand, tegen een lantaarnpaal botste. Hij werd door de GGD aan zijn verwondingen behandeld.

Dronken op bromfiets
SCHIEDAM -- Surveillerende politiemensen van het district Schiedam zagen woensdagavond omstreeks elf uur een man op een bromfiets slingerend de oversteken terwijl het verkeerslicht op rood stond. Toen ze de man, een 31-jarige Schiedammer, controleerden bleek hij onder invloed van alcohol. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar hij ter ontnuchtering werd ingesloten. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt wegens rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek bovendien dat de man nog een openstaande boete had van 930 gulden of 15 dagen hechtenis. De man bleef daarop ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie