Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam reikt 1000ste Milieuzorgrapport uit

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Wethouder Van der Tak reikt 1000ste Milieuzorgrapport uit

Wethouder Sjaak van der Tak (onder meer Sociale Zaken en Werkgelegenheid) reikt vrijdag 30 juni om 15.00 uur het 1000ste Milieuzorgrapport uit aan het Anatolisch Cultureel Centrum in de vestiging van het centrum aan de Admiraal de Ruyterweg 22. Het rapport is opgesteld door medewerkers van Milieuzorg Rotterdam-Rijnmond, een werkgelegenheidsproject voor hoog opgeleide werkzoekenden als opstap naar een gewone baan. Deze milieuzorgadviseurs geven milieu- en energiebesparingadviezen aan kleine ondernemers uit de detailhandel, horeca, klein ambacht en (zakelijke) dienstverlening. Milieuzorg Rotterdam-Rijnmond is een samenwerkingsproject van Gemeentewerken Rotterdam, de deelgemeenten, de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie