Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Berkel en Rodenrijs: delegatiebesluit artikel 19 WRO

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Delegatiebesluit artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat ingevolge artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) de raad van die gemeente in zijn vergadering van 29 juni 2000 heeft besloten de bevoegdheid tot het verlenen van vrijstelling als bedoeld in artikel 19, lid 1 WRO voor lokaties, die gelegen zijn in een door de raadscommissie geaccordeerd voorontwerp bestemmingsplan, ontwerp bestemmingsplan, stedenbouwkundig plan of andersoortig ruimtelijk plan en mits het desbetreffende vrijstellingsverzoek daarmee in overeenstemming is, te delegeren aan burgemeester en wethouders.

De raad heeft tevens bepaald dat dit besluit één dag na vaststelling in werking treedt. Het raadsbesluit is derhalve met ingang van 30 juni 2000 in werking getreden. Het besluit ligt tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte van het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie