Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakopleiding Tandtechniek en Tandheelkunde Nijmegen samen

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Samenwerking Vakopleiding Tandtechniek en Tandheelkunde Nijmegen PROTHESE-TANDTECHNICI DRAGEN BIJ AAN OPLOSSING TANDARTSENTEKORT

De opleiding tandheelkunde Nijmegen en het Instituut voor vakopleiding Tandtechniek van de SVGB te Nieuwegein, zijn een nieuwe opleiding tot klinisch prothese tandtechnicus gestart.
Vrijdag 30 juni om 16.00 uur ontvangen de eerste elf tandtechnici hun certificaten in het Collegezalencomplex van de KU Nijmegen, Mercatorpad 1.
De nieuw opgeleide tandtechnici zijn in staat om voor tandeloze patiënten - op verwijzing en onder eindverantwoordelijkheid van tandartsen - een volledige gebitsprothese te vervaardigen. In lijn met de wet BIG mogen zij dit nu ook in de praktijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie