Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duitse politie stapt over op BMW C1

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Duitse politie stapt over op BMW C1 30-6-00 9:01:00. De Politie van Hannover nam op 6 juni jl. in de plaatselijke fabrieksvestiging van BMW een vijftiental BMW C1 in ontvangst. Twaalf daarvan waren uitgevoerd in de Duitse politiekleuren groen/wit, drie in 'burger'. Het innovatieve concept van de nieuwe tweewielers van BMW zal tijdens de wereldtentoonstelling EXPO 2000 worden getest op geschiktheid voor politiedoeleinden. Heiner Bartling, minister van binnenlandse zaken van de deelstaat Niedersachsen lichtte het besluit tot testen van de BMW C1 - die een veiligheidskooi, een vervormingselement en veiligheidsgordels bezit - als volgt toe: 'Op grond van dit ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie