Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissie Oosting opent website over vuurwerkramp Enschede

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
persbericht

COMMISSIE OOSTING OPENT WEBSITE
De commissie die onder voorzitterschap van mr.dr. M. Oosting onderzoek doet naar de vuurwerkramp in Enschede op 13 mei jl., opent een interactieve website. Het adres is www.co-vuurwerkramp.nl. De website heeft een aantal informatieve pagina's over de commissie en over het onderzoek dat de commissie doet, documentaire pagina's, en links naar andere sites met informatie over de vuurwerkramp. Bovendien zijn er verschillende interactieve rubrieken, waar betrokkenen en belangstellenden hun verhaal kunnen doen, hun oordeel over de site kunnen geven, en kunnen mailen naar de commissie of naar leden van de commissie.
Op de homepage van de site is de mogelijkheid door te clicken naar een Turkse en een Duitse samenvatting. Ook vanaf de pagina's in deze talen is emailen naar de commissie mogelijk.
De Commissie onderzoek vuurwerkramp streeft naar openheid en wil een bijzondere plaats geven aan communicatie met betrokkenen. Daarom heeft zij op 29 juni een lokatie betrokken in Enschede, op het Stationsplein 11, een telefoonlijn geopend : 053-4805788, en nu ook deze website opengesteld. De commissie wil op deze manieren stimuleren dat mensen een bijdrage leveren aan het onderzoek van de commissie, bijvoorbeeld door informatie te verstrekken, die nuttig is voor het onderzoek naar de oorzaak van de ramp, maar ook door ervaringen door te geven over de wijze waarop mensen zijn bejegend bij de bestrijding van de ramp, en bij de nazorg aan getroffenen. De site is in opdracht van de commissie gebouwd bij De Digitale Stad.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie