Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe kluswijzers gemeente Leiden liggen klaar

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Nieuwe kluswijzers liggen klaar

MILIEU EN BEHEER - De kluswijzers zijn vernieuwd en weer op diverse plaatsen verkrijgbaar. In elke kluswijzer staat uitleg over benodigdheden bij het klussen, een overzicht van milieuvriendelijke en niet-milieuvriendelijke materialen en adressen waar de milieuvriendelijke materialen te koop zijn. Er staan ook veel tips die de klusser geld besparen. Zo krijgen doe-het-zelvers sinds 1 januari subsidie voor energiebesparende maatregelen.
Er zijn kluswijzers over de volgende onderwerpen: 'Dakkapel en dakopbouw', 'Deuren en kozijnen', 'Installaties', 'Schilderwerk', 'Schuur en berging', 'Serre en aanbouw', 'Tuin', 'Woninginrichting' en 'Woningisolatie'. De kluswijzers, een uitgave van zes gemeenten in de regio, zijn gratis en liggen bij de grote doe-het-zelfzaken, diverse makelaars en de informatiebalies van het stadhuis en het Stadsbouwhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie