Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NOM na prima jaar klaar voor nieuwe uitdagingen

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NOM na prima jaar voor nieuwe uitdagingen

GRONINGEN – De NOM heeft in 1999 weer uitstekende resultaten geboekt. NOM Investeringsbevordering heeft 21 investeringsprojecten actief begeleid, waarvan 8 buitenlandse, en daardoor mede aan de wieg gestaan van een investeringsniveau van 322 miljoen in de industrie en de stuwende dienstverlening. De laatste vier jaren is een gemiddeld investeringsniveau behaald van 393 miljoen en 1190 directe stuwende arbeidsplaatsen en zijn gemiddeld 600 arbeidsplaatsen zekergesteld door strategische uitbreidingen. Het resultaat 1999 ligt qua investeringen en arbeidsplaatsen iets onder het gemiddelde. NOM Subsidieadvies is betrokken geweest bij 161 subsidietrajecten (1998: 121) met ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie