Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CTB Matching: softwareoplossing voor detacheringbureaus

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CTB

30 juni 2000

CTB Matching, dè klantvriendelijke softwareoplossing voor uitzend- en detacheringbureaus!

Wilt u graag de registratie en planning van uw commerciële activiteiten in één systeem verwerken met de registratie van de gewerkte uren van uw uitzend- en detacheringskrachten? Vindt u ook dat een totaaloplossing gebruikersvriendelijk moet zijn en gebaseerd op moderne technologie?

Is op beide vragen uw antwoord JA, dan stelt CTB u graag voor aan CTB Matching, een pakket, specifiek bedoeld voor uitzend- en detacheringsbureaus. CTB Matching is ontwikkeld door CTB dat inmiddels meer dan 30 jaar ervaring heeft met verlonen. U leest meer over het pakket in de speciale Matching nieuwsbrief.

Graag nodigen we u uit om een van onze productpresentaties over Matching bij te wonen, hetzij in juli hetzij in september van dit jaar.

Interesse in de nieuwsbrief over Matching of wilt u een productpresentatie bijwonen, stuur dan even een e-mail met uw gegevens naar (info@ctb.nl) en u ontvangt zo spoedig mogelijk de gewenste informatie.

Copyright © 1998-2000 CTB
Laatst bijgewerkt: 30 juni 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie