Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ford Motor Company biedt op Daewoo

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRai

Ford Motor Company biedt op Daewoo 30-6-00 14:00:00. Ford Motor Company is erg tevreden geselecteerd te zijn als gesprekspartner in de tweede onderhandelingsronde voor Daewoo Motor, is de officiële verklaring van David Snyder, Executive Director, Asia-Pacific New Business Development, na de succesvolle eerste biedronde van Ford Motor Company op Daewoo Motor. We respecteren de beslissing van het Corporate Restructuring Committee en we denken dat deze verkiezing het onderhandelingsproces zal versnellen.

We gaan de tweede onderhandelingsronde in met het Corporate Restructuring Committee en ontvangen hiervoor aanvullende informatie over Daewoo. We waarderen het professionalisme en de openheid waarmee het Corporate ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie