Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: verdachte moordzaak aangehouden

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-06-2000
Persbericht District Vecht en Venen, 14.00 uur EXTRA
Tweede verdachte in verband met moordzaak aangehouden.

Vinkeveen Het Recherche Bijstands Team van de Politie Regio Utrecht heeft in Helmond een tweede verdachte aangehouden in verband met betrokkenheid op de moord van een 40-jarige man uit Vinkeveen. Het betreft de 31-jarige weduwe van het slachtoffer.

De politie hield enkele dagen geleden reeds een 33-jarige man uit Alphen (gemeente West Maas en Waal) aan. De twee verdachten zijn vandaag, vrijdag 30 juni, aan de officier van justitie in Utrecht voorgeleid. In het kader van het onderzoek zijn op meerdere plaatsen huiszoekingen verricht.

De Vinkevener kwam in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 april jl. om het leven in zijn woning gelegen aan de Waeterrijck. Het slachtoffer werd door zijn vrouw dood aangetroffen in de woonkamer.

Het geformeerde Recherche Bijstands Team werkte de afgelopen tijd onophoudelijk en intensief met ongeveer twintig politiemensen aan de oplossing van deze moordzaak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie