Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

H.H. sietsma nieuwe griffier provincie Utrecht

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht


Persbericht
30 juni 2000

DRS. H.H. SIETSMA NIEUWE GRIFFIER PROVINCIE UTRECHT

Provinciale Staten van Utrecht hebben vandaag drs H.H. Sietsma (46), de huidige secretaris-directeur van het BRU (Bestuur Regio Utrecht) benoemd als griffier der staten bij de provincie Utrecht. De benoeming gaat per 1 september 2000 in.

Herman Sietsma, sinds 1995 secretaris-directeur van het BRU, was eerder o.a. secretaris van het Streekverband Zuid-oost Utrecht te Zeist, secretaris van het Samenwerkingsverband Oost-Veluwe te Apeldoorn en secretaris-directeur van het RBU.

De heer Sietsma woont te Ermelo, is getrouwd en heeft vier kinderen. Hij was van 1990 tot heden tevens fractievoorzitter RPF/GPV van de gemeenteraad Ermelo.

Drs. H.H. Sietsma volgt drs. H.J.M. ter Braak op als griffier. Ter Braak was sinds medio 1993 griffier. Hij vertrekt per 15 augustus a.s. naar het adviesbureau Wagenaar, Hoes & Ass.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie