Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur Gedeputeerde Staten in Alphen ad Rijn

Datum nieuwsfeit: 30-06-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


20-06-2000

Spreekuur Gedeputeerde Staten

De provincie wil van inwoners horen wat hun vragen en wensen zijn over de provinciale taken. Daarom gaan de zes gebiedsgedeputeerden van Zuid-Holland spreekuren houden in hun eigen gebied. Gedeputeerde Edit Hallensleben houdt voor de inwoners van de Rijn- en Gouwestreek het eerste spreekuur op
30 juni in Alphen aan den Rijn.

Het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland stelt de vraag vanuit de regio centraal (gebiedsgericht werken). Daarom is in het collegeprogramma voor zes onderscheiden gebieden een gedeputeerde als aanspreekpunt aangesteld. Zo is gedeputeerde Vissers aanspreekbaar voor Leiden en de Duin- en Bollenstreek, gedeputeerde Hallensleben voor de Rijn- en Gouwestreek, gedeputeerde Norder voor Haaglanden, gedeputeerde Van Ruijven voor de Waarden, gedeputeerde Dekker voor de Rotterdamse Regio en gedeputeerde Houtman voor Zuid-Holland Zuid. Elke gebiedsgedeputeerde zal in zijn/haar regio spreekuren gaan houden. Ook de Commissaris van de Koningin, dhr. Franssen, zal na de zomer met spreekuren beginnen, zo mogelijk gecombineerd met zijn bezoeken aan de Zuid-Hollandse gemeenten.

Gedeputeerde Hallensleben zal de komende tijd op verschillende plaatsen in de Rijn- en Gouwestreek spreekuren houden, te beginnen in de Rijnstreek-West (Alphen a/d Rijn, Jacobswoude en Rijnwoude). De provincie werkt daar bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een nieuw streekplan met daarin de (on)mogelijkheid van bouwen binnen en buiten het bestaand stedelijk gebied, daarnaast werkt zij aan de ontwikkeling van natuurgebied, de aanleg van windturbines, vraagafhankelijk openbaar vervoer en seniorenbeleid. Elk provinciaal onderwerp is tijdens het spreekuur bespreekbaar.

Het spreekuur van de gedeputeerde vindt plaats in Hotel Restaurant Toor in Alphen a/d Rijn van 16.30 tot 17.30 uur. In verband met de voorbereiding op het spreekuur verzoeken wij geïnteresseerden zich telefonisch aan te melden via telefoonnummer 070 441 7056 onder vermelding van het onderwerp.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie