Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Avonturen tijdens 'Dag van het Haagse Bos'

Datum nieuwsfeit: 01-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Persberichten >> Avonturen tijdens 'Dag van het Haagse Bos'

Zaterdag 1 juli van 10.00 tot 16.00 uur is er in en om de werkschuur van Staatsbos-beheer, op de Koekamp, het Malieveld en in het eerste deel van het Haagse Bos de 'Dag van het Haagse Bos'.

Eindelijk de kans om eens boven de bomen van het Haagse Bos uit te kijken, tussen de roofvogels op het Malieveld te lopen en op de Koekamp een survivaltocht te maken.

De uiteenlopende wensen die tot nu toe tijdens de ontwikkeling van de toekomstvise voor het Haagse Bos e.o. zijn geuit, krijgen op deze dag tijdelijk vorm. In het open plan-proces 'Zet 'n boom op over het Haagse Bos' zijn nu alle betrokkenen opnieuw aan zet. Na de inventarisatiebijeenkomsten en de Schetsestafette volgt 1 juli de presentatie van een eerste samenhangende schets. Wie benieuwd is naar de resultaten komt naar de 'Dag van het Haagse Bos'. Om 12.00 en 14.00 uur is er gelegenheid naar aanleiding van de schets te reageren en te discussiëren.

Activiteiten

Deze dag staan er ook veel activiteiten voor jong en oud op het programma:

uitkijktoren, theeschenkerij, roofvogelshow, nestkastjes bouwen, springkussen en treintje, skaten en een miniramp, speurtochten en doelschieten, poffertjes en broodjes bakken, survival over de sloot en schminken, kamermuziek en Afrikaans trommelen, kettingzagen en dikke-boomstam-zagen.

Avondbijeenkomst

Wie zaterdag verhinderd is, kan maandag 3 juli terecht voor een presentatie- en reactiebijeenkomst. Deze begint om 19.30 uur in de werkschuur van Staatsbosbeheer op de Koekamp, Boslaan 12.

Voor internetgebruikers is er dinsdag 4 juli van 19.30 tot 22.00 uur een chat-mogelijk-heid met de landschapsarchitect. Bezoek daartoe de site van het Haagse Bos op www.denhaag.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie