Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dj's Lady Aïda & Damon Wild (USA) en Vj Oxygen in Effenaar

Datum nieuwsfeit: 01-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zaterdag 1 juli: dance dept.: 22.00: f 15,-
Fluid
Dj's Lady Aïda & Damon Wild (USA)
Vj Oxygen
voorverkoop reeds gestart
Damon Wild werd geboren in Chicago. Hij deejayed al sinds zijn 15e en woont tegenwoordig in New York. Al vanaf 1991 produceert hij zowel solo als in samenwerking met anderen. Het meest bekend is zijn 'Early Acid Tracks'-reeks zoals Bang The Acid, Ego Acid, Avion en Pulzar (onder zijn pseudoniem Equinox).
Tot het meer recente werk behoort de Subtractive Synthesis-serie. In 1995 maakt Damon Wild samen met Ray Love onder de naam Toxic Two de UK hit-single 'Rave Generator'. In datzelfde jaar startte hij ook zijn eigen label Synewave. Synewave is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest geliefde Amerikaanse labels onder de techno-dj's. Op Synewave verschenen tot nu toe 44 maxi's, 3 compilaties en twee albums, waarvan één van Damon Wild en één van Cisco Ferreira (The Advent) onder de naam Soul Destroyaz.
Reden genoeg voor Lady Aïda om deze veelzijdige producer en dj uit te nodigen voor een spetterende nieuwe aflevering van Fluid! Kijk voor meer achtergrondnieuws over Fluid en de nieuwste Fluid-video's op www.rebelbass.com, de website van Lady Aïda.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie