Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 01-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 12.00 uur
Toezicht parkeren binnenstad IJsselstein

IJsselstein De politiesurveillanten van IJsselstein hebben op vrijdag 30 juni in de binnenstad van IJsselstein een controle gehouden op het parkeergedrag van eigenaren van personenauto's. Tussen drie en vijf uur in de middag werden 14 bekeuringen uitgeschreven in de blauwe zone.

Aanrijding, bestuurder onder invloed

Nieuwegein De politie werd op zaterdag 1 juli, om vijf over een in de nacht, gestuurd naar de Herman Heijermanhove. Ter plaatse had een aanrijding plaats gevonden met materiële schade. Toen de politie op voornoemde straat ter plaatse kwam, trof zij een 20-jarige inwoner van Utrecht, duwend achter een personenauto aan. De man was met zijn auto de bocht uitgevlogen en tegen een stoeprand aangereden met schade als gevolg.

De man rook naar alcohol en de politie hield hem aan. Aan het politiebureau werd de verdachte een ademanalyse afgenomen, waarbij bleek dat hij ongeveer 1,1 promille aan alcohol in het lichaam had.

Tevens bleek de verdachte niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De man kreeg een dagvaarding en een transactie van f 900,- uitgereikt.

Mishandeling

Houten De politie werd op zaterdag 1 juli, omstreeks vijf over een in de nacht, naar een jongerencentrum aan de Veerwagenweg gestuurd, omdat daar iemand mishandeld werd. Ter plaatse bleek door beveiligingspersoneel een 18-jarige inwoner van Houten aangehouden te zijn wegens mishandeling.

De verdachte bleek in het jongerencentrum een 15-jarige inwoner van Houten mishandeld te hebben. Het slachtoffer werd door zijn vader voor behandeling aan verwondingen in zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht.

De 18-jarige verdachte werd ingesloten aan het politiebureau te Nieuwegein.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie