Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Afdeling Plannen Zoetermeer wordt Ruimtelijke Ontwikkeling

Datum nieuwsfeit: 01-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Plannen wordt Ruimtelijke Ontwikkeling per 1 juli a.s.

De afdeling Plannen van Stadswerken heeft vier jaar geleden, bij de laatste reorganisatie binnen gemeente Zoetermeer, zijn naam gekregen. Deze naam blijkt niet echt duidelijk weer te geven waar deze afdeling voor staat, zowel voor de externe als de interne relaties van deze afdeling. Medewerkers moeten te vaak uitleggen wat Plannen nou eigenlijk doet.

Ruimtelijke Ontwikkeling
Vanaf zaterdag 1 juli aanstaande verandert de afdeling haar naam in Ruimtelijke Ontwikkeling, een naam die wel de werkzaamheden van de afdeling dekt.
De missie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling blijft hetzelfde namelijk het op hoofdlijnen bepalen van de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van Zoetermeer. De afdeling levert daarvoor producten die een integrale visie of invulling op hoofdlijnen geven van de ruimtelijke kwaliteit van de stad en de omgeving. Voorbeelden van dit soort visies en plannen zijn bestemmingsplannen, stedenbouwkundige plannen, verkeersbeleid en natuurbeleid.
Bezoekersadres, postbus, telefoon, fax en E-mailadressen blijven hetzelfde. Secretariaat Ruimtelijke Ontwikkeling: (079) 346 9449.Gemeente Zoetermeer © June 2000

Last update: 23 June 2000 (12:37)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie