Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapenburg Concert op drijvend podium in Leiden

Datum nieuwsfeit: 01-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Jan Kiewit de Jonge

071 - 301 04 01

Rapenburg Concert op drijvend podium

Op initiatief van Pasadena Productions en in samenwerking met de Gemeente Leiden zal op zaterdag 1 juli aanstaande vanaf 20.00 uur, Het Rapenburg Concert plaatsvinden in het kader van "Japan in Leiden".

Vanaf een drijvend podium op het Rapenburg, één van de mooiste plekjes in Leiden, wordt de Porgy & Bess Suite van George Gershwin ten gehore gebracht. Het concert biedt een verrassende combinatie van jazz, klassiek en pop door de medewerking van jazzgroep The Houdini's, klassieke strijkers en de zangeressen van Lois Lane. De opening en afsluiting worden verzorgd door Circle Ensemble ( Japanse trommelaars) en Norman Perryman ( Kinetic Painting, een spectaculaire lichtshow).

Het evenement is vrij toegankelijk.

Een overdekte tribune biedt plaats aan maximaal 350 personen. Hiervoor zijn kaarten te koop à 150,00 per stuk.

Voor het bedrijfsleven zijn stijlvolle en vriendelijk geprijsde, arrangementen (vanaf 10 personen) samengesteld bestaande uit een diner in bijv. de Hortus Botanicus of het Prentenkabinet, een overdekte zitplaats tijdens het concert, champagne met hapjes, borrel na afloop en parkeerplaatsen.
Er zijn nog kaarten / arrangementen beschikbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie