Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Roemeense middag wijktuin Voorweg in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 02-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Roemeense middag wijktuin Voorweg, zondagmiddag 2 juli a.s.

Op zondagmiddag 2 juli aanstaande, van 13.30 tot 16.30 uur, organiseert de wijktuin aan de Voorweg een Roemeense middag.

Diverse activiteiten
Er zullen die middag diverse activiteiten worden georganiseerd. Zo zal er een optreden zijn van een Roemeens ensemble tussen 14.00 en 16.00 uur. Het ensemble zal Oost Europese volksmuziek ten gehore brengen. In het orkest spelen onder meer de bekende cimbalisten Danien Luca en zijn zoon Vasile.

Verder zijn er enkele kramen met rommelmarktspullen en zullen met de hand gemaakte ansichtkaarten worden verkocht. Voor de kinderen is er een gratis kopje kruidenthee en er kan een broodje gebakken worden op de barbecue.
De opbrengsten van deze middag zullen ten goede komen aan een Roemeens kindertehuis.

Wijktuin Voorweg
Bezoekers van deze Roemeense middag zijn van harte welkom op de wijktuin aan de Voorweg 102 in Meerzicht. Voor eventueel nadere informatie kunt u bellen, telefoon (079) 321 2058.Gemeente Zoetermeer © June 2000

Last update: 23 June 2000 (12:45)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie