Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 02-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 2-07-2000 1e persbericht 2 juli 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanrijding met letsel
Zaterdagmiddag om 17.20 uur zijn twee personen bij een aanrijding op de Onze Lieve Vrouwestraat gewond geraakt. Een 31-jarige Eindhovense vrouw zat in haar auto te wachten voor het rode verkeerslicht bij de Ds Theodor Fliednerstraat. Zij kwam vanuit de richting Berenkuil. Uit dezelfde richting kwamen twee personenautos gereden. De eerste werd bestuurd door een 54-jarige man uit Den Dungen en de tweede door een 67-jarige man uit Putte. Beide bestuurders remden maar slipten door het natte wegdek door. De eerste reed tegen de auto van de Eindhovense vrouw en de tweede reed weer achter op de eerste auto. De man uit Putte moest met een hoofdwond in het Diaconessenhuis worden opgenomen. De vrouw uit Eindhoven had een wiplash. Zij hoefde niet opgenomen te worden.

Eindhoven: Verdachten zakkenrollerij aangehouden In een café aan de Markt zijn zondag om 0.50 uur twee mannen aangehouden waarvan de identiteit nog niet bekend is. De twee mannen werden herkend als de twee die eerder op de avond in een restaurant aan de Kerkstraat een portemonnee hadden gerold. Ze gaven een valse naam op. Een van hen had een vervalst Fins rijbewijs bij zich. De twee mannen zijn voor onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Gewonden bij aanrijding
Bij een aanrijding op de kruising Veldmaarschalk Montgomerylaan Fellenoord zijn zondagmorgen om 4.50 uur twee zwaar- en vier lichtgewonden gevallen. Een 30-jarige Eindhovense vrouw reed met haar auto over de Fellenoord, komende vanuit de richting Philips Stadion, links af de Veldmaarschalk Montgomerylaan in. Vanuit tegenovergestelde richting reed over de Fellenoord een personenauto met een 21-jarige Belg achter het stuur. De kruising is beveiligd met verkeerslichten. Een van de bestuurders reed door rood, waardoor een aanrijding ontstond. De twee inzittenden van de auto waarin de Eindhovense vrouw reed zijn met verwondingen in het Diaconessenhuis opgenomen. Het zijn een 25-jarige Eindhovense man en een Eindhovense vrouw waarvan de leeftijd niet bekend is. Alle inzittenden van de andere auto, allen Belgen, zijn licht gewond geraakt. Twee van hen konden na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Zij kunnen bellen met het bureau Binnenstad, 040 2330400.
Helmond: Vrouw dreigt met spuiten
Op de Steenweg is zondag om 3.05 uur een 27-jarige vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. De vrouw viel mensen lastig in het uitgaansgebied. Zij wilde in het kanaal springen en pakte op een gegeven moment een fietsen dreigde die door een ruit te gooien. Een politieman verhinderde dat. De vrouw probeerde de politieman de steken met enkele spuiten die zij in haar hand had. Zij kon aangehouden worden. De vrouw is voor onderzoek ingesloten.

Nuenen: Zwaargewonde bij eenzijdige aanrijding
Op de Smits van Oyenlaan is zondag om 3.05 uur een 26-jarige Eindhovenaar zwaar gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom reed. De brandweer had geruime tijd nodig om de man, die bekneld zat, uit het voertuig te halen. Hij is met verschillende botbreuken en een hoofdwond in het Catharinaziekenhuis opgenomen.
Gemert: Discobezoeker met drugs
Een 19-jarige jongen uit Cuijk en Sint Agatha is zondag om 1.00 uur door een medewerker van een discotheek aan de Handelseweg betrapt toen hij drugs de discotheek wilde binnennemen. Hij werd aangehouden. De drugs, 3,3 gram cocaïne, 2,5 gram hash en 0,7 gram weed zijn in beslag genomen. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.
Gemert: Onder invloed
Op de Energieweg is zaterdagavond om 20.15 uur een 35-jarige Gemertse bromfietser bekeurd omdat hij betrokken was bij een aanrijding en gedronken had. Hij nam op de Energieweg een binnenbocht en reed tegen een personenauto. Niemand raakte gewond. De uitslag van de ademanalyse was bijna 1,95 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen.
Gemert: Automobilist rijdt op discogangers in
Op de Handelseweg is zondag om 4.00 uur een automobilist, waarvan de personalia nog niet bekend zijn, aangehouden. De man was op het parkeerterrein van een discotheek twee maal op een groep discogangers ingereden. Daarna was hij met zijn auto tegen een paal van de toegangsbrug van het parkeerterrein gereden. De man had gedronken en werd naar het politiebureau gebracht voor een ademanalyse. Hij weigerde zijn naam op te geven en mee te werken aan een alcoholonderzoek. Hij is ingesloten. Bij zijn aanhouding dreigde hij iedereen die in zijn buurt was te zullen doodschieten. Bij een onderzoek kwam geen wapen te voorschijn.

Valkenswaard: Inbraak
Bij een inbraak in een woning aan de Haagstraat zijn zaterdagavond een televisietoestel en een stereotoren weggenomen. Men is mogelijk met een valse sleutel binnen gekomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie