Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 02-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 2-07-2000 2e persbericht 2 juli 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Slachtoffer aanrijding overleden
Zondagmorgen is in het Diaconessenhuis de 51-jarige Henriëtte Rapmund uit Eindhoven overleden. De vrouw was afgelopen dinsdag om 12.35 uur betrokken bij een aanrijding op de Vestdijk. Zij kwam onder een vrachtauto die rechtsaf de Ten Hagestraat in reed terwijl zij met haar fiets rechtdoor wilde rijden.

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
In de parkeergarage aan de Mathildelaan is zondag om 8.45 uur een 33-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden. Een getuige had gezien dat een man enkele ruitjes van de parkeergarage vernielde. Een zoektocht in de garage leverde de aanhouding van de verdachte op. Hij bekende de vernieling van zeven ruitjes. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte poging doodslag aangehouden Op het Stationsplein is zondag om 12.30 uur een 40-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man komt uit buitenland en een 46-jarige man uit Eindhoven hielp hem de laatste jaren met zijn administratie. Volgens de 40-jarige man deed hij dat niet goed want zondagmiddag ging hij naar het Stationsplein waar zijn helper, die taxichauffeur is, was. De verdachte pakte een mes uit zijn zak en belaagde daar de ander mee. Deze laatste kon aanvankelijk de aanval pareren maar in een worsteling zag de verdachte kans om enkele malen in de rug van de 46-jarige man te steken. Omstanders overmeesterden de man en gaven hem over aan de politie. De verwondingen vielen mee, een tetanusspuit voldeed. De verdachte is ingesloten.

Eindhoven: Auto gestolen
Vanaf de Fuutlaan is tussen woensdag 20.00 uur en zondag 14.30 uur een blauwe Seat Ibiza met het kenteken PP-JX-66 gestolen.
Helmond: Invalide man beroofd
Op de Watermolenwal is zondagmorgen tussen 8.00 en 8.20 uur een 86-jarige Helmonder beroofd van fl. 85,=. De man, die in een invalidenwagen rijdt, werd aangesproken door een donkere man van ongeveer 25 jaar oud. Hij wilde geld. De Helmonder reed door, maar even verderop kwam de man weer bij hem en bedreigde hem met een mes. Hij eiste geld. De invalide man gaf het geld waarmee de dader verdween.

Budel: Bestuurder onder invloed
Op de Markt is zondagmiddag om 14.15 uur een 30-jarige man uit Budel aangehouden. De man reed in een auto en had gedronken. Hij blies bijna 2 promille. Hij gaf zelf aan ook cocaïne gebruikt te hebben. Zijn rijbewijs is ingenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.
Deurne: Auto in sloot
Een 25-jarige man uit Deurne is zondag om 11.45 uur gewond geraakt toen hij op de Zandstraat van de weg raakte, van een talud reed en in de sloot terechtkwam. De man is voor onderzoek naar het Elkerliekziekenhuis in Helmond gebracht. Zijn auto werd totaal vernield.

Eersel: Onder invloed
Op de A67 onder Eersel is zondag om 13.35 uur een 38-jarige man aangehouden. Hij reed in een auto en had gedronken. De ademanalyse leverde een promillage van 0,65 op. Hij kreeg een boete van fl. 390,=. De man, waarvan het adres niet bekend is, stond gesignaleerd als ongewenst vreemdeling. Hij is aan de Vreemdelingendienst overgedragen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie