Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 3-07-2000
Persbericht district De Leijgraaf

DIEFSTAL VAN BOUWTERREIN De politie heeft zondagavond op de Trompstraat in Veghel een 35-jarige man uit Veghel aangehouden. De Veghelaar had even tevoren een draineringspijp gestolen vanaf een bouwterrein aan de Marshallweg in Veghel. Hij was daarbij in gezelschap van een 39-jarige plaatsgenoot. Beide mannen bekenden de diefstal. Na verhoor en proces-verbaal is het tweetal weer in vrijheid gesteld.

ONDER INVLOED Bij een alcoholcontrole op de Koopmanstraat in Uden heeft de politie zondagavond een 49-jarige man uit Uden betrapt op het rijden onder invloed. De Udenaar kreeg een rijverbod van twee uur en proces-verbaal.

MAN BEROOFD VAN GEPIND GELD Een 43-jarige man uit Uden heeft zondagavond bij de politie aangifte gedaan van beroving. De Udenaar had bij een pinautomaat op de Drossaard een bedrag van f.25,-- gepind. Toen het bankbiljet uit de automaat kwam werd het weggegrist door een onbekende jongen die ter plekke de Udenaar met nog drie andere jongens omringde. De politie heeft later als verdachte van deze beroving een 13-jarige jongen uit Uden aangehouden.

INBRAKEN IN BOERDONK In de nacht van zondag op maandag werd bij een woning aan de Tolentijnstraat in Boerdonk een personenauto gestolen. Het betrof een grijze Volkswagen Golf, kenteken SH-06-TB. Elders werd in Boerdonk in twee woningen ingebroken aan de Pastoor van Schijndelstraat. Uit een woning verdwenen autopapieren en enkele portemonnees. Met uitzondering van enkele honderden guldens werden de spullen maandag in de buurt van de woning teruggevonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie