Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe zoekmachine Weblinkplaza.com

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (martijn@weblinkplaza.com)

Contactpersoon: Martijn Moes

Nieuwe zoekmachine

Datum: 03-07-2000

Weblinkplaza.com is een nieuwe soort zoekmachine die werkt op aangemelde links maar het is geen gewone zoekmachine. U kunt hier stemmen op links stuur leuke links naar vrienden meld aan de webmaster als een link niet meer werkt.

Elke week worden alle links nagekeken of ze nog wel werken, werkt een link niet meer dat wordt de site verwijderd en krijgt de webmaster automatisch een e-mail dat zijn site is verwijderd met reden. Weblinkplaza.com is er zowel een Nederlandse link directory als een Engelse link directory de engelse is iets uitgebreider dan de Nederlandse in de toekomst hopen wij meer talen te kunnen introduceren dat willen wij dan op de startpagina mannier doen dus dat iemand anders de website beheerd wilt u meer info hier over mail dan even naar (info@weblinkplaza.com) met subject sub pagina's.

U heeft een website en u wilt die promoten?
Doe niet dom kom naar Weblinkplaza.com.

Weblinkplaza.com

B ijzerdraatsingel

3123 CC

Schiedam

Telefoon: 010-4717909reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie