Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruimere interconnectiemogelijkheden voor VoIP-aanbieders

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

3Com sluit overeenkomst met Arbinet-thexchange
Ruimere interconnectiemogelijkheden voor VoIP-aanbieders

Maarssen / Brussel, 3 juli 2000 ¾ 3Com en Arbinet-thexchange, een belangrijke beurs voor de handel in telecommunicatiediensten, hebben een overeenkomst gesloten voor afhandeling van spraakverkeer via het CommWorks IP-telefonieplatform. Service providers die gebruik maken van het CommWorks IP-telefonieplatform kunnen nu via Arbinet-thexchange de connectiviteitskloof dichten tussen Internet (packet-georiënteerd IP-verkeer) en het conventionele telefoonnet (verbindingsgeoriënteerd verkeer). Hiermee krijgen deze providers toegang tot de lucratieve markt voor spraakverkeer via het Internet Protocol (Voice-over-IP). 3Com en Arbinet-thexchange zullen ook samenwerken bij het ontwikkelen en testen van nieuwe oplossingen voor gespreksrouting en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie