Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aansluitingen N 223 in De Lier afgesloten

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland


26-06-2000

Aansluitingen N 223 in De Lier afgesloten

Van maandag 3 juli van 19.30 uur tot dinsdag 4 juli 06.00 uur zijn de aansluitingen van de Hooglaan en de Sportlaan op de Burg. Van Doornlaan (N 223) in De Lier afgesloten voor motorvoertuigen. De provinciale weg wordt gefreesd en opnieuw geasfalteerd.

Van dinsdag 4 juli tot vrijdag 7 juli, tussen 19.30 uur en 06.00 uur is de aansluiting van de Jochem v.d. Houtweg op de Burg. Van Doornlaan afgesloten voor motorvoertuigen. In deze 3 nachten wordt de hoofdrijbaan gefreesd, opnieuw geasfalteerd en worden twee drempels aangebracht.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en de voortgang van de werkzaamheden zal de afsluiting zo spoedig mogelijk worden opgeheven.

Het doorgaande verkeer over de provinciale weg (N 223) wordt over één rijbaan geleid. Verkeer van en naar de Burg. Van Doornlaan wordt omgeleid.
(Brom-)fietsers zullen weinig hinder ondervinden van de afsluiting.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie