Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Summer School BCN Groningen: cognitieve neurowetenschappen

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Modelleren in de cognitieve neurowetenschappen

De vijfde Summer School van onderzoekschool BCN is gewijd aan het modelleren van cognitie, emotie en motorisch gedrag. De onderwerpen die tijdens de ochtendsessies aan bod komen zijn: taal en communicatie, computationele psychofysica, het modelleren van ontwikkelingsprocessen en mind-body research. 's Middags bezoeken de deelnemers parallelsessies, waarin alle thema's verder worden uitgediept. De ongeveer 80 deelnemers aan de Summer School zijn afkomstig uit de hele wereld.

Onderzoekschool BCN (Behavioral and Cognitive Neurosciences) is uniek in Nederland vanwege zijn multidisciplinaire aanpak, weerspiegeld in de deelname van zowel exacte wetenschappers, medici, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie