Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 03-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.40 uur
Man valt van Lekbrug

NIEUWEGEIN Op zondag 2 juli, omstreeks 11.30 uur, kreeg de politie de melding dat er een gewonde man bij de 6e pijler van de Lekbrug van de A2 zou liggen. Dit gezien vanaf de zijde van Nieuwegein.

Ter plaatse troffen zij een man aan. De man, leeftijd onbekend en afkomstig uit Gouda, hallucineerde en wist niet te vertellen waar hij was en waar hij woonde. Het ambulancepersoneel constateerde dat de man een gebroken rechter been had.

De man was de avond ervoor op het Lekfeest in Vianen geweest, en werd sindsdien niet meer gezien. Op zondagochtend, omstreeks 10.40 uur, hoorden mede feestgangers die zich nog bij de brug bevonden een harde bonk nabij de 6e pijler. Toen zij omstreeks 11.25 uur gingen kijken, troffen zij de gewonde man aan. De man is per ambulance naar het UMC vervoerd en daar behandeld.

Pizzakoerier krijgt klappen

NIEUWEGEIN Op zondag, omstreeks 19.30 uur, moest een 17-jarige pizzakoerier uit Nieuwegein een pizza bezorgen op de Guldenroede. Doordat hij echter verkeerd reed, kwam hij ongemerkt op de Eikstraat terecht. Om het huisnummer te zoeken reed hij met een slakkengangetje door het plantsoentje.

Een bewoonster van de Eikstraat riep naar hem dat hij daar helemaal niet mocht rijden. De jongen antwoordde dat hij een huisnummer zocht en heel zacht reed. Vervolgens kwam een man uit één van de tuinen, liep naar de jongen toe en gaf hem een paar klappen en een schop.

Door de mishandeling liep de jongen een bult achter zijn linkeroor en een pijnlijke en geschaafde linker kuit op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie